Ацетил Л-карнитин

Ацетил Л-карнитин
КАК ПОМАГА ACETYL L-CARNITINE / АЦЕТИЛ Л-КАРНИТИН
1. Отслабване и „горене” на подкожни мазнини без спорт
Ацетил Л-Карнитин подпомага процеса на бързо и ефективно транспортиране и  изгаряне на подкожнимазнини.Много подходящ е при хранителни режими с намален прием на въглехидрати за по-добро използване на мазнините като енергия.Тези му предназначения са благодарение на основната функция на Ацетил Л-карнитин,  като преносител на дълговерижните мастни киселини в митохондриите. Там те служат като "гориво" за енергия, нужна на организма. Предимството на Ацетил Л-карнитина е, че за да започнете да „ горите” мазнини не е необходимо да извършвате физичкеско усилие за разлика от стандартния Л-карнитин. Също така той започва да работи до 15минути след приема му, което повечето хора усещат като затопляне на тялото. Така вие ще накарате тялото ви да отслабва дори да нямате възможност да спортувате или не  обичате спорта като цяло.

2. За нервната система
Ацетил Л-Карнитинима способността да преминава през кръвно-мозъчната бариера и да подпомага физиологичната дейност на мозъка и неговите функции (внимание, концентрация и памет) благодарение на участието му в синтеза на определени невротрансимитери (ацетилхолин). Подпомага нервната регенерация и повишава производството на енергия в мозъчните клетки.

3. За добри нива на тестостерона и подпомагане на сперматогенезата
Ацетил Л-карнитин играе ключова роля в поддържане нормални нива на тестостерона и процесите на образуване и развитие на сперматозоидите (сперматогенеза), спомагайки за правилното съзряване и правилната морфология на сперматозоидите и поддържайки тяхната жизненост.

 
КАКВО СЪДЪРЖА ACETYL L-CARNITINE/АЦЕТИЛ Л-КАРНИТИН В ЕДНА КАПСУЛА:
 Acetyl L-carnitine  500mg
Ацетил Л-карнитин 

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ:
 По 1 капсула три пъти дневно  приети с вода или според препоръката на специалист.
 

ЗАЩО ACETYL L-CARNITINE/ Л- КАРНИТИН НА CELIPHARM:
работим с най-добрия европейски  доставчик на суровини осигуряващ еднакво качество  на всяка партида.
количеството ацетил л-карнитин в капсулата отговаря на етикета
разработената от нас специална комбинация (състав и съотношение) от  помощни вещества предпазва от разпадане  на основната субстанция (ацетил Л-карнитин), гарантиращо максималното й ефективно действие до края на срока за годност на продукта.
ниската крайна цена

Лесно Плащане

Плащате след преглед тест на пратката.

 

Бърз отговор

За всички въпроси се свържете с нас.

  • Код на продукта: 103
  • Наличност: В наличност
  • 25.00 лв.