CELIMAX MG

CELIMAX MG

CelimaxMg помага бързо и напълно при повишени нужди следствие на: стрес, активно спортуване и дефицит. Той e съвременна магнезиева формула съдържаща две от най-добре усвояемите магнезиеви соли (магнезиев цитрат и магнезиев бисглицинат) с добавен  комплекс, който повишава усвояването и бионаличността му. Така се гарантира използването на приетия магнезий максимално от тялото. Затова CelimaxMg е особено препоръчителен за хора, които имат намалено усвояване и неприятни симптоми при прием на магнезиев препарат.

Как помага Celimax Mg?

CelimaxMg е съвременна формула съдържаща магнезиев комплекс, състоящ се от две от най-добре абсорбируемите магнезиеви органични соли (магнезиев цитрат и магнезиев бисглицинат) с цел да се използват и двата начина на усвояване (пасивна и активна) в тялото. Добавен е комплекс от активни съставки с цел увеличаване и удължаване на усвояването и бионалиността (enhanced absorption&bioavailability complex) на приетото количество магнезий и максималното му използване от тялотo. Чрез използване на усвояването от всички отдели на храносмилателната система се гарантира максималното използване на приетия магнезий и липса на слабителен (лаксативен) ефект за разлика от неорганичните магнезиеви соли, които постъпват неабсорбирани в дебелото черво и действат като осмотични лаксативи. Чрез добавянето на витамин В6 във формулата на CelimaxMg се цели увеличаване на бионаличността на магнезия в клетките. Препоръчва се при повишени нужди следствие на стрес и при активно спортуващи за поддържане добрата функция на нервите и мускулите. Особено подходящ за прием от хора, които имат състояния с влошено усвояване от тънките черва. Не предизвиква често срещаните при другите неорганични форми на магнезиий неприятни ефекти от страна на храносмилателната система (киселини, газове и/или силно изявено лаксативно действие) поради подобреното усвояване. Не съдържа животински и вредни помощни вещества (подсладители, филм покриващи вещества и др.). Може да се използва от вегетарианци, защото съдържа само съставки с растителен произход.

Прием

При симптоматично проявен магнезиев дефицит от страна на мускулите: 4-8 седмици по 1-2 капсули по два пъти на ден с храна.
Повишени нужди следствие на стрес и симптоми от страна на нервната система: 4-8 седмици по 2 капсули сутрин с храна и 1-2 капсули вечер преди сън.
При интензивни физически натоварвания или установен нарушен сърдечен ритъм: По 2 капсули по три пъти на ден приети с храна.
Нов курс се повтаря при поява на симптоми.


Лесно Плащане

Плащате след преглед тест на пратката.

 

Бърз отговор

За всички въпроси се свържете с нас.

  • Код на продукта: celimax mg
  • Наличност: В наличност
  • 23.90 лв.

Тагове: celiflam, добавка, здраве, живот, качество