Бреза и Гръмотрън

Ново Бреза и Гръмотрън

Бяла бреза/гръмотрън е комбинация от двете най-ефективни билки, използвани при задръжка на телесни течности в тялото. Подпомагат съществено физиологичната диуретична функция на бъбреците, като не променят електролитния баланс в клетките и извън тях. Повлиява благоприятно кръвообращението в кожата и отвеждането на отпадни метаболити от нея, като се запазва тургорът й.

Как помага Бреза и Гръмотрън?

Листата от бреза и корен от гръмотрън подпомагат физиологичния процес на формиране на урина и подкрепят елиминирането на по-голямо нейно количество, като предимно това се отразява на задържани извънклетъчно телесни течности. Ускорява се елиминирането на вода, на отпадни метаболитни продукти, пикочна киселина и др. Чрез мекото си диуретично действие двете съставки допринасят за естественото ефективно пречистване на пикочните пътища, което осигурява превенция на състояния пряко свързани с недостатъчно доброто им пречистване (задържане на микроорганизми) и създаване на условия за образуване на песъчинки и камъни.
Благодарение на нежното и безвредно действие на екстрактите от листа на бреза и корен от гръмотрън, може да се приемат повече време (над 6 месеца). Екстрактът от листа на бреза се използва и с цел подобряване на микроциркулацията в кожата и хиподермата, което спомага за ефективното й пречистване от отпадните продукти на метаболизма на клетките и отложените в тези тъкани други екзогенни метаболити и течности. Това нормализира кожния метаболизъм и кожата има по-свеж вид.
При хора, следващи модел на хранене с цел редукция на телесни килограми, елиминацията на задържани течности помага пряко и бързо да се намали телесното тегло, което е следствие на тях, а дългосрочно се създават в подкожната мастна тъкан условия за по ефикасно изгаряне на мазнините. В този случай се препоръчва използването на по-голямо количество вода от средния ви дневен прием ,за да се подкрепи действието на активните съставки в Бреза/ Гръмотрън.

Как се приема Nettle root при косопад:

При задръжка на телесни течности:
Три пъти на ден по 1 капсула, приети с минимум 200мл вода малко преди хранене за 8 седмици.
Почивка от прием: 2 седмици

При редукция на телесни килограми:
Три пъти на ден по 1 капсула, приети с минимум 200мл вода, малко преди хранене приемана толкова, колкото продължава следването на план за отслабване.

Лесно Плащане

Плащате след преглед тест на пратката.

 

Бърз отговор

За всички въпроси се свържете с нас.

  • Код на продукта: Бреза и Гръмотрън
  • Наличност: В наличност
  • 29.00 лв.

Тагове: добавки, хранителни, здраве, health