Celibiome

Celibiome

Celibiomе хранителна добавка от групата на пребиотиците. Предназначена е да съдейства за  нормализиране  на  нарушена чревна флора. Подпомага процесите на усвояване на минералите от тънките черва, което намалява риска от развитие на дефицити.  Приема осигурява и чувство за ситост, което я прави подходяща хранителна добавка за тези, които искат да намалят телесното си тегло.

Как помага Celibiome?

Инулинът и фруктоолигозахаридите преминават непроменени през храносмилателния тракт на човешкият организъм и стигат неразградени до дебелото черво. Там те се използват за храна от бактериалната микрофлора на организма и спомагат за растежа и увеличаване на количеството на лактобацилите и бифидобактериите за сметка на патогенните бактерии. Увеличаването на здравословната микрофлора, подобрява работата на стомашно-чревния тракт, а също така на имунната система разположена в червата (GALT). Подпомагат процесите на усвояване на минералите от тънките черва, което намалява риска от развитие на дефицити. Приемът на разтворими фибри осигурява чувство за ситост и намалява инсулиновия отговор на тялото при прием на въглехидрати, което ги прави подходящи хранителна добавка за тези, които искат да намалят телесното си тегло.

Прием

За възстановяване, развитие и поддържане на биоразнообразието на микробиота в тялото: От 12 до 16 седмици: 1-2 дози (една доза е една чаена лъжица) по два пъти на ден, разтворени във вода, друга течност, храна или смути.
При констипация: От 4-8 седмици: 1-2 дози по два пъти на ден, разтворени във вода, друга течност, храна или смути.
За постигане на повече ситост при хранене: 4 седмици: 1 доза с всяко хранене смесена с храната или с вода.
Няма ограничение за продължителността на приема.

Лесно Плащане

Плащате след преглед тест на пратката.

 

Бърз отговор

За всички въпроси се свържете с нас.

  • Код на продукта: celibiome
  • Наличност: В наличност
  • 24.90 лв.