NETTLE ROOT

Ново NETTLE ROOT

Коренът от коприва по естестен начин спомага за поддържане на  нормалните нива на половите   хормони при жените  и мъжете. Благодарение на високото съдържание на жизненоважни витамини, минерали и микроелементи  предпазва тялото от състояния на дефицит. Възстановява и стимулира растежа и здравината на косата.

Как помага Nettle Root?

Коренът от коприва по естестен начин спомага за оптимизиране и поддържане на нормалните нива на половите хормони както при жените така и при мъжете. Притежава уникалната способност да възстановява нивата им когато са опасно високи и оказват негативно влияние на тялото. Това й действие не се дължи на съдържание на фитохормони. При жените коренът от коприва минимализира действието на опасните метаболити на естрогените в тялото, както е при състояния, като естрогенно доминиране и поликистозни яйчници. Това намалява натиска върху клетките, които имат рецептори за естрогените (в гърдите и матката) и намалява риска от развитие на ракови заболявания. За външен вид помага да се прекъсне натрупването и невъзможността за липолиза (горене) на подкожните мазнини в т.нар. женски области ( ханш, бедра и ръце), което също е обусловено от естрогеновите рецептори в мастните клетки от тези зони.

При мъжете намалява нежеланото преобразуване на тестостерон в дехидротестостерон и естроген. Това позволява да се превентират бъдещи състояния на хиперплазия на простатната жлеза (следствие на свръхстимулацията на клетките от изброените хормони). Също така се свързва със SBGH и оставя в тялото да циркулира повече свободен тестостерон , което води до натрупване на мускулна маса и по-малко подкожни мазнини.

И при двата пола помага при косопад и за бърз растеж на косата (най-вече за андрогенно предизвикания, като намалява нежеланото преобразуване на тестостостерон в дехидротестостерон). Освобождава доставянето на жизненоважни хранителни вещества за свитите космени фоликули, което спира косопада. Също така коренът от коприва осигурява необходимите за храненето на космения фоликул витамини и минерали. Благодарение на високото съдържание на жизненоважни витамини, минерали и микроелементи предпазва тялото от състояния на дефицит или го нормализира, което има общотонизиращо и подобряващо работоспособността действие.

Лесно Плащане

Плащате след преглед тест на пратката.

 

Бърз отговор

За всички въпроси се свържете с нас.

  • Код на продукта: nettle root
  • Наличност: В наличност
  • 33.00 лв.