Nettle/Коприва

Ново Nettle/Коприва
Хранителна добавка за мускулна масаКоренът от коприва увеличава активността на собствения тестостерон, благодарение на свързването си със секс хормон свързващия глобулин (СХСГ). Това води до повишаване на чистата мускулна маса, тренировъчния капацитет, издържливостта и либидото

КАКВО Е NETTLE/ КОРЕН ОТ КОПРИВА:

Nettle е хранителна добавка която се препоръчва за:

  • Натурално повишаване на мускулната маса
  • Предпазване от страничните ефекти от приема на хормони и прохормони
  • Намаляване на високите нива на естроген при мъжете

KAK ПОМАГА NETTLE/КОРЕН ОТ КОПРИВА

1. Натурално повишавaне на мускулната маса.

Nettle увеличава активността на собствения тестостерон. Има анаболно действие без  странични ефекти за здравето като хормоналните и прохормоналните препарати. Благодарение на силното свързване със секс хормон  свързващия глобулин ( СХСГ ), Nettleповишава нивото на свободния (активен)   тестостерон. Това води до повишаване начистата мускулна маса, либидото,  тренировъчния капацитет и издържливост. Nettle  допринася за  по-голям, по твърд  и изчистен вид  на мускулатурата на тялото по-изцяло натурален начин.

2. Предпазване от страничните ефекти от приема на хормони и прохормони

Блокирането на ензима 5-а-редуктаза намалява действието на дехидротестостерона (ДХТ) водещо до хипертрофия на простата и намаляващо окосмяването на скалпа на главата. Благодарение на Nettle се намаляват страничните ефекти върху таргетните органи и се повишава съотношението (Т:ДХТ) в полза на тестостерона.
Nettle потиска превръщането на тестостерона в дехидротестостерон, което  предпазва от  стероидното акне , косопад и окосмяването на други места по тялото. 

3. Намаляване на високите нива на естроген при мъжете

Nettleинхибира ензима алфа-ароматаза, което позволява нивото на естрогените в мъжкия организъм да се задържа на ниско ниво и намали ефекта от високата концентрация на естрогени  при мъжете (гинекомастия, задръжка на течности , лабилност на  психиката и т.н.). Високото ниво на естрогени при мъжете също е свързано с хипертрофия на простатната жлеза.

Лесно Плащане

Плащате след преглед тест на пратката.

 

Бърз отговор

За всички въпроси се свържете с нас.

  • Код на продукта: Nettle/Коприва
  • Наличност: В наличност
  • 35.00 лв.

Тагове: Nettle