CELIFLAM DOLOR

Ново CELIFLAM DOLOR

CELIFLAM DOLOR се препоръчва за бързо облекчаване на болката, оттока и ограничена функционалност при възпалителни и дегенеративни ставни състояния (травми, остеоартроза или остеоартрит) и мускулни травми.

Биологично-активните вещества в CELIFLAM DOLOR притежават противоболково, противооточно и противовъзпалитено действие.

 1. Действие на Anti Pain&Oedema Formula®
 2. Действие на отделните съставки съдържащи се в Anti Pain&Oedema Formula®:
  • Стандартизираният екстракт от Boswellia serrata е с високо съдържание на най-мощната от шестте босвелични киселини ( 30% 3-О-ацетил-11-кето-бета-босвелиева киселина), която взаимодейства! с редица ензими (най-вече левкотриените), участващи в процеси от ключово значение за здравето на ставите, като намалява болката и отока в тях.
  • Стандартизираният екстракт от Harpagophytum procumbens съдържа веществата иридоиди (най-важното харпагозид) с висока концентрация, които имат пряк ефект върху усещането за здраве и комфорт в ставите. Облекчава болката в мускулите и сухожилията след претоварване.
  • Бромелаинът и серапептидазата като протеолитични ензими имат мощно противооточно, противоболково и подкрепящо микроциркулацията действия, което е от ключово значение за ограничаване на развитието на острото възпаление при травми.
 3. Кой не трябва да приема CELIFLAM DOLOR?
  CELIFLAM RAPID не трябва да се приема по време на бременност и кърмене.
 4. Какви са страничните ефекти на celiflam dolor?
  Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане.
 5. Съхранение
  Съхранявайте CELIFLAM DOLOR в оригиналната опаковка при температура до 25°С, на места недостъпни за деца. Не използвайте препарата след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.

Лесно Плащане

Плащате след преглед тест на пратката.

 

Бърз отговор

За всички въпроси се свържете с нас.

 • Код на продукта: DOLOR
 • Наличност: В наличност
 • 46.00 лв.

Тагове: CELIFLAM